Persondatapolitik

Hos Færch Consult ApS har vi følgende persondatapolitik (opdateret 10. Oktober 2019):

1.Introduktion
Denne persondatapolitik beskriver, hvorledes Færch Consult ApS (”Virksomheden”, ”os”, ”vi”, ”vores”) indsamler og behandler oplysninger om dig, når du anvender vores tjenester eller hjemmeside.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Færch Consult ApS hjemmeside, www.faerchconsult.dk (”Hjemmesiden”).
Ved at gøre brug af vores hjemmeside og tjenester accepterer du denne persondatapolitik og vilkårene heri, og du giver samtidig samtykke til, at vi kan behandle dine persondata.
Hvis du ikke kan acceptere de vilkår, der er fastsat i vores persondatapolitik, bedes du undlade at gøre brug af vores hjemmeside eller tjenester.
Vi er dataansvarlige for dine personoplysninger. Al henvendelse til Færch Consult ApS skal ske via kontaktoplysningerne anført under punkt 11.

2.Persondata
Persondata betyder enhver data og oplysning, der kan anvendes til at identificere dig, herunder – men ikke begrænset til – navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse eller enhver andre kontakt oplysninger relateret til dig eller din arbejdsplads.

3.Anvendelse af oplysninger
Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, f.eks. hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at forbedre Hjemmesiden og foretage målrettet markedsføring. Vi indsamler oplysningerne for eksempelvis at du kan tilmelde dig et nyhedsbrev, og derved oplyse dig om nyheder fra vores firmas perspektiv.
Desuden modtager Færch Consult APS persondata (navn og e-mailadresse) via e-mail helle@faerchconsult.dk direkte fra den på hjemmesiden etablerede kontaktformular. Når du indtaster informationer i vores kontaktformular på hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig, f.eks. navn, e-mailadresse og telefonnummer, med det formål at kunne kontakte dig med relevant svar.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig som navn og e-mailadresse. Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet til at administrere tilmeldingen, til at fremsende nyhedsbrevet til dig, tilbyde dig særlige fordele, til direkte markedsføring, herunder at kunne informere dig om nye opdateringer på hjemmesiden eller bloggen, nye produkter og nye ydelser, og til at give dig andre nyheder og informationer, som du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig.
Vi vil kun bruge dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du har givet os dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os jvf. punkt 4.

4. Cookies
Færch Consult ApS benytter sig af cookies til trafikmåling og løbende optimering af hjemmesiden www.faerchconsult.dk med henblik på at forbedre brugeroplevelse og funktionalitet.
Cookies er en tekstfil, som gemmes på f.eks. din computer, mobil eller lignende med det formå, at kunne genkende din enhed, gemme dine indstillinger og udføre statistik og målrette annoncer.
Cookies kan genkende din computer, men kan ikke indsamle information om hvem du er, eller hvem der bruger din computer.
Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus eller malware.
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
Du kan slette eller blokere for cookies. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link:
https://minecookies.org/cookiehandtering.
Hvis du vælger at slette eller blokere for cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer ooptimalt samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.
Påkrævede cookies:
De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden. Denne type cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.
Præference cookies:
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er, at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gennem på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.
Analyse cookies:
Færch Consult ApS anvender Google Analytics som et gratis webanalyseværktøj, der genererer detaljeret statistik om brugeradfærd på webside. Google Analytics cookies bruges altså til indsamling af besøgsstatistik og de indsamler informationer om din brug af web-sitet, herunder din IP-adresse.
De statistiske cookies hjælper med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

5.Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationen slettes.

6.Videregivelse af dine oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evtl. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment mv. videregives til tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.-

7.Brug af databehandlere
Færch Consult ApS anvender eksterne virksomheder til at foretage den tekniske drift af hjemmesiden og udførsel af målrettet markedsføring. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende data til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.
En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google inc., er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S Private Shield.
Færch Consult ApS overdrager i visse tilfælde til andre tredjeparter udover de allerede ovennævnte, dog videregives persondata kun i de tilfælde hvor Færch Consult ApS er forpligtet hertil ved lov, herunder overholdelse af persondataforordningen samt andre landespecifikke databeskyttelses love.

8.Dine rettigheder
Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
Indsigtsretten:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig, hvilket formål det tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning hvorfra oplysningerne stammer.
Retten til berigtigelse:
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive rettet.
Retten til sletning:
I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. . I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
Retten til indsigelse:
Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf. Jvf. punkt 3.
Du har, til enhver tid, ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, som vi behandler med henblik på markedsføring, jvf. punkt 3.
Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine persondata, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
Retten til at tilbagekalde samtykke
Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger: at vi anvender din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, og dit samtykke til tilmelding til vores nyhedsbrev, jvf. Punkt 3.
Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på helle@faerchconsult.dk.
Retten til at klage:
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.
https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

9.Sletning af persondata
Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside/Ydelser nævnt i punkt 3 i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jævnfør punkt 3.
Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, vil vi slette, såfremt du retter henvendelse herom. I samtlige nyhedsbreve vil du have mulighed for at respondere og derved at fravælge din tilmelding. Ved framelding, sletter vi automatisk de data vi har indsamlet på dig.

10. Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
Kun medarbejdere, som har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

11. Kontaktoplysninger
Færch Consult ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
Alle spørgsmål om persondata og sikkerhed bedes venligst sendt til Data Protection Officer (DPO) Helle Færch hos Færch Consult ApS på e-mail: helle@faerchconsult.dk.

Færch Consult ApS
DPO Helle Færch
Emilsvej 29, 3650 Ølstykke
Danmark
Telefon: +45 5211 1854
E-mail: helle@faerchconsult.dk

12.Ændringer i persondatapolitikken
Vi vil, til enhver tid, være berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt der foretages ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved næste besøg på Hjemmesiden. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.

Dette er version 1.1 af Færch Consult ApS Persondatapolitik. Opdateret den 10. Oktober 2019.