Lederudvikling

kan du lede dig selv

For at være i stand til at udøve god ledelse, handler det i bund og grund om først at kunne lede sig selv. En forudsætning for at kunne udøve god ledelse over for andre.

Helt grundlæggende handler den gode ledelse om, at du som leder har et meget stort ansvar for at hjælpe din medarbejder til at lykkedes.

For du som leder

  • har ansvaret for dine medarbejderes trivsel og engagement. 
  • skal evne at sætte sig selv i anden række.
  • skal støtte og udvikle sine medarbejdere.
  • bør gå forrest når det kræves med et godt eksempel.
  • altid bør efterstræbe og udleve Walk The Talk.

Men også ved udførsel af  in-formel ledelse som f.eks. i projektlederrollen, der har du også et stort ansvar for, at få teamet til at spille sammen på bedste vis.

DIG OG DIN UDVIKLING

Som individ, men også i rollen som leder for andre, er du på en rejse over tid.

Den erfaring du tilegner dig gennem livet vil modne dig, og hvis du er åben for det, give dig en øget selvindsigt.

Gennem tiden vil den tilegnede erfaring, læring og nye indsigter udvikle dig som menneske.

Men det er ikke altid givet at dette sker af sig selv. Ofte har du bruge for hjælp. Brug for hjælp til at flytte dig – fra A til B.

Dette gør du igennem at opnå en dybere indsigt og deraf forståelse af hvem du er.

For først derefter vil du kunne sætte din udviklingsvej og definere de mål for hvad der skal til for at du kan flytte dig i den retning du ønsker.

Gennem dit lederskab skal du nemlig sikre løbende forventningsafstemning, støtte, coache og udvikle med fokus på indvidet, samspillet og samarbejdet i teamet.

Men ved du, at gennem anvendelse af konkrete og effektive værktøjer vil du kunne øge din selvindsigt, optimere evnen til at lede dig selv, og derved modnes som mennesker – og leder.

KOM IGANG

SÅ – er du er klar til at tage skridtet fuldt ud – at arbejde fokuseret og helhjertet for en reel forandring i dit liv?

En indsats som med garanti vil resultere i en bedre udgave af dit selv – som menneske og som leder?

Jeg tilbyder, at hjælpe dig med at udvikle dig som menneske og leder. Så du finder ind til hvorledes du kan maximere og udnytte dit potentiale i dit lederskab.

I processen anbefales det at tage udgangspunkt i en Talenttest TT38. Som grundlag for det videre forløb med rådgivnings- og sparringssamtaler, vil du også få vejledning og indsigt i anvendelse af basale ledelsesværktøjer i praksis.

Ønskes et mere intenst og længerevarende forløb tilbydes et op til 12 måneders mentoring-program til ledere på alle niveauer og erfaringsgrundlag, herunder også kommende ledere (talenter).

Læs om mit mentoring-program klik her 

NÆSTE SKRIDT

Kontakt mig gerne for en indledende uforpligtende dialog, et sparringsmøde helt uden omkostning for jer.

ER DÅRLIG LEDELSE ET TABU EMNE

Utallige undersøgelser i ind- og udland bekræfter gang på gang den skadelig effekt som dårlig ledelse har på medarbejdere, virksomheder og samfund igennem en faktor som dårlig ledelse. I rigtig mange virksomheder findes denne indsigt fra de årlige medarbejdermålinger,...

UDVIKLING GENNEM MENTORING

Kender du til de situationer > hvor du "sidder fast" > hvor du ikke formår at "se skoven for bare træer" > hvor "elefanten i rummet" hindrer dig i fremdrift En mentor støtter dig i din udvikling som menneske og leder, hjælper dig til at se skoven klart og...

SKABER DIN VIRKSOMHEDSKULTUR MEDARBEJDER ENGAGEMENT I DIN VIRKSOMHED – ELLER FEJLER I?

Ved du om jeres virksomhedskultur skaber reelle ambassadører ud af jeres medarbejdere? I en amerikansk baseret Gallup panel undersøgelse fra 2019 er 9.000 individer spurgt om at beskrive deres arbejdsplads virksomhedskultur med blot 3 ord eller i korte sætninger....

LØFT PRÆSTATIONEN – med afsæt i en styrkebaseret kultur

Ved du hvilke virksomheder som har en betydelig konkurrencemæssig fordel? Det er de virksomheder der arbejder ud fra en styrkebaseret tilgang til udvikling af deres medarbejdere. Disse virksomheder differentierer sig ved at levere signifikant bedre resultater som •...

DET GIVER RIGTIG GOD MENING AT INVESTERE I TALENT

Flere studier og meta-analyser har gennem tiden påvist, at man ved at kende til og arbejde med sine styrker kan reducere stress, øge selvværd og medarbejderengagement hos individet. Endvidere har det at arbejde som en talent- eller styrkedrevet virksomhed positive...

ER DINE MEDARBEJDERE FANS ELLER SPILLERE?

Kun 13% af verdens medarbejdere er oprigtig engageret på deres arbejde, i henhold til en Gallup undersøgelse fra 2016. I perioder som den vi alle gennemlever lige nu, med nedskæringer, fyringer og usikre fremtidsudsigter er virksomhedernes ledelsesfokus primært rettet...

5 GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE MED TALENTBASEREDE INDSIGTER I UDVIKLINGSINDSATSER

5 ✔ overbevisende grunde til at arbejde aktivt med en talentbaseret indsigt og tilgang, idet det bidrager til at ✔ afdække dine medarbejderes talenter og non-talenter men også deres mulige potentiale for udvikling ✔ øge selvværd, effektivitet og præstation ✔ reducere...

BLIV EN BEDRE LEDER

Kære leder, er du bevidst om, at din primære rolle som leder er at hjælpe din medarbejder til at lykkedes? At det er dit ansvar at forventningsafstemme, støtte, coache og udvikle din medarbejder med fokus på individet, samt sikre samspillet og samarbejdet i teamet. At...

VIL DU LØFTE KVALITETEN AF LEDELSE I DIN VIRKSOMHED

Er det et fokusområde og en målsætning, at arbejde aktivt med at løfte kvaliteten af ledelse i din virksomhed? Så er det er min anbefaling til at du først og fremmest sikrer, at basic på plads! Sikrer, at der er styr på alle de interne processer! Her er 3 steps, som...

LÆR DINE TALENTER AT KENDE

Kender du til hvor og hvornår du præsterer bedst, hvor tingene fungerer bedst for dig, hvor du er mest motiveret og engageret? Genkender du de specifikke situationer hvor du føler dig drænet af energi og er de-motiveret? Genkender du de specifikke situationer når du...

“Jeg har kendt Helle Færch som samarbejdspartner siden 2001.

Bl.a. i forbindelse med hendes rolle som marketingansvarlig for Mercedes-Benz Vans og Trucks i Danmark, siden som marketingansvarlig for Mercedes-Benz personbiler i Sverige, herefter som ansvarlig for Mercedes-Benz Global Training i Skandinavien, hvor Helle har været en engageret og professionel kunde, der har leveret stærke briefinger og deltaget aktivt i strategisk og konceptuel sparring.

Da Helle sidste år valgte at blive selvstændig var jeg derfor ikke i tvivl om at Helle kunne hjælpe os med ledelses- og mentorrådgivning samt bidrage med sparring omkring hvordan vi kan opnå en endnu stærkere kundetilfredshed.

Samarbejdet med Helle har bekræftet at det er en meget god beslutning – og helt uproblematisk, selv om rollerne nu er byttet rundt, så det er reklamebureauet der nu er kunden.”

Erich Karsholt

Adm. Direktør / CEO , TBWACopenhagen A/S

Att haft möjligheten att ha haft Helle som min närmsta chef har inte bara utvecklat mig som ledare, hon har dessutom med sitt ledarskap, skapat en härlig stämning i teamet.

Helle har visat starka sidor på lyhördhet och ödmjukhet, har gett mig en stor portion av ”empowerment” vilket har styrkt mig och skapat arbetsglädje i teamet.

Några av Helles styrkor är att våga förändra, ta tag i uppgifter men hela tiden med personalens inverkan.

Det har varit en enorm glädje att få ha jobbat med Helle och jag kan bara önska henne lycka till i hennes nya karriär!”

Stefan Segerstråle

Team Manager , Mercedes-Benz Global Training Northern Europe

Kontakt

Jeg tilbyder altid et første uforpligtende sparringsmøde på 1½ time, helt uden omkostning for dig og virksomheden.

Et personligt møde hos dig, eller on-line via Zoom eller Microsoft Teams.

Så ring til mig nu, eller send mig en sms på telefon 5211 1854, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Glæder mig til at høre fra dig.