Sæt fokus på kunderne

Sæt fokus på kunderne

Vi tilbyder rådgivning, sparring, værktøjer og løsninger omkring en implementering og/eller optimering af jeres virksomheds arbejde med kundeloyalitet.

Er I reelt kundeorienterede?

Ledelsens strategiske målrettede ambition og arbejde for en kundeorienteret kultur i virksomheden, et ude-fra ind fokus er altafgørende for at udvikle en kundeorienteret kultur.

Støttet af et operationelt understøttende værktøj, optimerede processer og engagerede medarbejdere, vil dette over tid give jeres virksomhed gode muligheder for at øge indtjeningen og fastholde medarbejderne.

En loyalitetsløsning giver jer fordele som:

  • Værdifuld viden om dine kunder
  • Viden til dialog og handling
  • Får kunden til at føle sig værdsat
  • Fastholder flere kunder
  • Skaber flere ambassadører
  • Øger salget

Ved et strategisk fokus på kundeloyalitet vil virksomheden opnå en større andel af loyale kunder, der som ambassadører for virksomheden, vil være med til at tiltrække nye kunder. Det er nemmere og billigere at sælge til en eksisterende kunde, og det kan koste op til 10 gange mere at sælge til en ny kunde. Loyale kunder køber mere, og er ofte villige til at betale mere end hos konkurrenten, idet loyale kunder ser en stor værdi i relationen med jeres virksomhed.

Færch Consult ApS anbefaler virksomheder at vælge et værktøj for måling af kundernes loyalitet. Et dialog- og handlingsbaseret program, bygget op om den enkle metodik Net Promotor Score (NPS) af Bain & Company. Læs mere om NPS her

Såfremt I finder ovenstående interessant og har et ønske om

  • at komme i gang med arbejdet med kundeloyaliteten i virksomheden
  • at sætte øget eller fornyet fokus på kundeloyalitet i jeres virksomhed
  • ønsker at blive skarpere på jeres nuværende arbejde og udvikle på jeres handleplaner

så tilbyder vi to pakkeløsninger, en Grund pakke og en Udvidet pakke, alt efter hvor langt virksomhederne er i arbejdet med kundeloyaliteten i virksomheden.

Læs mere om Grund Pakke her

Læs mere om Udvidet Pakke her

Næste skridt

Kontakt mig gerne for en indledende uforpligtende dialog, et sparringsmøde helt uden omkostning for jer.

Anvend nedenstående kontaktformular, og jeg vil kontakte jer hurtigst muligt.