KOMPETENCEUDVIKLING. EN REFLEKTION

by | May 4, 2020 | Ledelse

Jeg er ret nysgerrig på ny læring, men også bevidst om, at jeg kritisk skal sortere og prioritere i det kæmpe udvalg og muligheder som findes. Det er vigtigt, at jeg bruger tid til at mærke efter hvilken vej jeg skal. Hvad er mit behov, og ikke andres! Hvad giver mig værdi og energi? Hvad vil udvikle mig – personligt og fagligt? Den seneste tid har jeg reflekteret en del over min fremtidige udvikling og læring. Personligt samt i relation til værdi-skabelse i min virksomhed. Efter en lille gab-analyse, er jeg kommet frem til følgende fokus · At få ny inspiration · At gen-opfriske viden · At tillære nye kompetencer At jeg foretrækker · at læse fysiske bøger fremfor e- og lydbøger · fysiske kurser og workshops At · on-linekurser fungerer fint · webinarer fungerer godt, bedst som inspirationskilde Processen har støttet i beslutningen om min målsætning, hvor jeg skal fokusere i 2020: – GoLearn On-line Ledelseskurser – Læse minimum en fagbog hver 4. uge – Relevante webinarer – Ledernes Bestyrelsesuddannelse (Efterår 2020) Måske har du fået lidt inspiration til at lave samme øvelse?